Asistence Teknike

Ofrojme Asistence Teknike per 15 vite duke ju siguruar servis dhe pjese kembimi origjinale Miele te reja ose te perdorura !

- Cmime Konkuruese😉

 

Tek ne gjeni pjese origjinale te markes Miele si te reja dhe te perdorura me cmimet me te mira ne treg.

- Servis i garantuar nga specialistet tane !

Te gjitha serviset kryhen nga persona te specializuar vetem per marken Miele Professional 👍.

 " Sherbim Korrekt "

 

- Ju sherbejme me cilesi dhe korrektesi brenda 24 oreve ne te gjithe Shqiperine .