Asistence Teknike

Ofrojme Asistence Teknike per 10 vite duke ju siguruar servis dhe pjese kembimi origjinale Miele te reja ose te perdorura !

- Cmime Konkuruese😉

Tek ne gjeni pjese origjinale te markes Miele si te reja dhe te perdorura me cmimet me te mira ne treg.

- Servis i garantuar nga specialistet tane !

Te gjitha serviset kryhen nga persona te specializuar per marken Miele Professional dhe shume marka te tjera 👍.

 " Sherbim Korrekt "

- Ju sherbejme me cilesi dhe korrektesi brenda 24-48 oreve ne te gjithe Shqiperine .