Restorant ne Vlore zgjodhi lavastoviljen Miele Professional Tank 😊!

Faleminderit qe jemi zgjedhja juaj cdo dite 🙏 !

Lavastovilja profesionale tank Miele zgjedhja e radhes nga restoranti ne Vlore 😊 ..

#mieleprofessional #proservis #hotele #restorante #bujtina #spitale #spa
#vlore #pajisjeprofesionale #pajisjeguzhine #pajisjelavanterie #cilesimaksimale

Miele Professional PW6131

Lavatrice profesionale Miele 13 kg ne proces testimi !

Kompletim lavanterie ne Vlore ✅


Zgjedhja perfekte me kombinimin e produkteve me lidhje elektrike & gaz 😉..

Faleminderit qe na besuat kompletimin e lavanterise tuaj !

• Transport + montim + trajnim te detajuar nga specialistet tone ✅

▪︎Profesionistet dine te zgjedhin me te miren 😉!

Hotel Central Park Ksamil *

Zgjedhja perfekte per nje hekurosje perfekte .

Kompletim lavanterie Hotel Ksamil ..

Zgjedhje e zgjuar nga Hotel Ballkan Peshkopi !

Profesionistet dine te zgjedhin me te miren .

Kompletim lavanterie Hotel Amber Spille !

Faleminderit qe na e besuat kompletimin e lavanterise tuaj .

Hotel Ansel Berat zgjodhi Pro Servis ! Faleminderit per besimin tuaj .

Shtim kapaciteti Hotel Nertili Sarande !

Sezoni mbaroi,por ti mendo tani per sezonin tjeter .

Kap oferten : ULJE DERI NE - 20 % !

Afati : 30.09.2022

LAVASTOVILJE HOBART PROFESSIONAL -MADE IN GERMANY !

- Lavastovilja profesionale Hobart me nje shumellojshmeri programesh per larje specifike.
>> Program specifik per gota ne vetem 90 sekonda
>> program per pjata 180 sekonda
>> si edhe program specifik per larjen e tiganeve dhe tenxhereve ne vetem 10 minuta ☺!
Kontakt : 0699838407

Hobart Professional - Made in Germany !!

Super oferte !

Nxitoni te perfitoni nga oferta dhe vetem per pak dite me nje super ulje deri ne - 20 % per te gjitha produktet e showroomit  ..                                          Ju mirepresim per te bere dhe ju zgjedhjen tuaj !

PRO SERVIS

 

-Kompania Pro Servis operon ne fushen e tregtimit te pajisjeve profesionale te Perdorura,te markes MIELE ,per lavanteri ne: Hotele/Restorante/Pastrim Kimik/Sallone Bukurie/SPA/Spitale etj.

- Kapacitete te ndryshme nga 6.5 kg deri ne 32 kg.

 

PRODUKTET:

 

1- Lavatrice

2- Tharese

3- Hekur rulo

Garanci & Asistence Teknike

 

-Kompania Pro Servis ju ofron 6 muaj Garanci dhe 25 vite Asistence Teknike.

Hekur Professional Miele PM 1214

-Hekur rulo 1.4 m
-Diameter ruloni : 210 mm
-Lageshtira e mbetur : 25 %
-Kapaciteti : 35 kg/ore
-Komandim me pedal
-Sensor per mbrojtjen e gishterinjve
-Veshje e brendshme me Aramid

Hekur Professional Miele PM1210

-Hekur rulo 1 m
-Diameter ruloni : 210 mm
-Lageshtira e mbetur : 15 %
-Kapaciteti : 30 kg/ore
-Komandim me pedal
-Sensor per mbrojtjen e gishterinjve
-Veshje e brendshme me Aramid

Pse Miele Professional ?

Pse Miele Professional ?

Miele Professional

Pajisje profesonale te perdorura lavanterie per : Hotel/Restorante/Pastrim Kimik/Sallone Bukurie/SPA etj..

 

Pajisje profesionale me :

-Pak ore pune

-Vit prodhime te fundit

-Kosto te ulet investimi

-Garanci afatgjate 

-Asistence teknike te specializuar


#MieleProfessional

#ProServis

#PajisjeLavanterie

#Pajisjeteperdorura

#Cilesi

#Garanci

#AsistenceTeknike